Новини

22 Май 2011

Пролетен базар на книгата

Библио.бг ще участва на Пролетният базар на книгата в НДК - от 24 до 29 май! 

Там ще може да разгледате електронните книги предлагани от Библио.бг.

Ще може да получите консултация по въпроси свързани с електронни книги: какво е електронна книга; на какво да чета електронна книга; как да си отворя файла; защо файлът не ми се отваря; как да си съхранявам електронните книги и др.

Възможност да тествате електронните устройства /четци/ на Prestigio.

Щанд 3!

Заповядайте!

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: