Новини

20 Юни 2013

Премиера на книгата: Любовта - какво не знаем за нея

Любовта – какво не знаем за нея      

Приятели,

които се вълнувате от чародейното чувство Любов, не пропускайте премиерата на книгата „Любовта – какво не знаем за нея” - безценен психологически гид в лабиринтите на любовните връзки.

Тази книга ще се погрижи за мъдростта на сърцето Ви, защото, ако перифразираме Бекет, в любовта винаги можем да се провалим по-добре!

Благодарение на своята толерантност, дискретност и професионализъм Милена Динкова помага на много хора да придобият самочувствие и изградят пълноценни взаимоотношения.

Издателсто Колибри Ви очаква на 26 юни от 19 ч. на ул. Искър 4 във великолепната градина на Сохо!

Ще бъде вдигнат тост за здравето на Любовта, а ефектното присъствие на актрисата Биляна Петринска и одухотворената атмосфера на Сохо ще насърчат красивото настроение!

Със специалното участие на Ники Кънчев!

Носете си цялото вдъхновение, добавете и щипка дързост! В компанията на чаша вино и много усмивки ще се говори за сладките вълнения, но и за главоболията, които ни създава любовта.

26 юни от 19 ч. ул. Искър 4!

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: