Новини

15 Октомври 2012

Премиера на втората книга на Ивайло Борисов 02 с кодовото име „екзистенциален роман“

Имаме удоволствието да Ви поканим на премиерата на втората книга на Ивайло Борисов 02 с кодовото име „екзистенциален роман“, продължение на наградения с бронзов Пегас за проза в конкурса „Южна пролет “ 2011 „неприличен роман“ 01.

Очакваме Ви на 18 октомври, четвъртък, от 19,00ч. в „Суингинг Хол“ - Суинга (бул. Драган Цанков 8)

Запазете си тази вечер.
Ще четем с Велислав Павлов, ще се кикотим с глупостите на Бене и ще смучем алкохол за погасяване на житейската драма.
Водещ Георги Ангелов.

Страница на събитието във фейсбук

 

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: