Новини

15 Март 2013

Представяме ви Библиотека „Галактики“!

Здравейте, почитатели на фантастиката и фентъзито!

Издателство Колибри има удоволствието да ви покани на представяне и дискусия на тема библиотека „Галактики“. Нашата идея е библиотека „Галактики“ да включва най-доброто и най-качественото от фантастичната литература, обхващайки диапазона от класически до най-нови представители на жанра.

По повод това събитие Ви предлагаме четири книги от библиотека "Галактики" на промоционална цена от 6 лв. в периода: 15.03.2013г. - 22.03.2013г.


В издателството се породи идеята да обединим в тази поредица както всички различни жанрове фантастика, така и фентъзи, като единствен и задължителен критерий е високото качество и важността на издаваните книги. Бихме искали да привлечем вас, феновете и почитателите на полета на въображението и качествената литература, за да можем заедно да създадем най-добрата библиотека в тези жанрове в България.

Като начало издателсто Колибри ще представи най-новото четиво от поредицата: „Зора“ на Октавия Е. Бътлър, книга първа от трилогията „Ксеногенезис“, а след това ще се обсъдят вече излезлите книги от библиотека „Галактики“: „Корпорация „Безсмъртие“ / Цивилизация на статуса“ от Робърт Шекли, „Селцето“ от Кир Буличов и първата част от трилогията „Метрозоната“ на Саймън Мордън – „Уравненията на живота“, както и за фентъзи трилогията „Първият закон“ на Джо Абъркромби, и още – за първия роман от „Досиетата на Дрезден“ от Джим Бъчър – „Буреносен фронт“ и великолепния дебют на Питър В. Брет „Защитения“.

Ще се допитаме до вашето мнение, препоръки, идеи и нека поставим началото на литературен клуб Галактики, който да обединява феновете и почитателите на любимите ни жанрове фантастика и фентъзи.

В дискусията ще участват Андрей Велков, идеен създател на поредицата и автор на книгата „Български психар“, Светлозар Желев от издателство „Колибри“, Христо Блажев от Книголандия и Владимир Полеганов, автор на предговора към българското издание на „Зора“ и сценарист на „Под прикритие“.

Ще се радваме да споделите с нас една чудесна литературна вечер на по питие в клуб Суингинг хол (бул. „Драган Цанков“ №8) на 19 март от 19 ч.

Поканете и приятели!
И нека силата бъде с нас!

От Издателството

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: