Новини

05 Октомври 2012

За първи път открито се признава връзката между аутизма и ваксините

Американско семейство спечели първото в историята съдебно дело, в което беше разглеждана връзката между ваксините и бумът на неврологичните и автоимунни заболявания. Родителите на 9-годишната Хана Полинг, която страда от аутизъм след ваксинация, бяха обезщетени с първоначалната сума от 1.5 милиона долара за грижите, пропуснатите ползи, болката и страданията за първата година.

През първите си 18 месеца детето е било нормално и щастливо.
През 2000г. тя е била ваксинирана с 9 валентна ваксина срещу срещу морбили, заушка, рубеола, детски паралич, варицела, дифтерит, коклюш, тетанус и Haemophilus influenzae.
Здрвето й започва драстично да се влошава и се появяват първите признаци на аутизъм.

8 години след началото на кошмара семейството на Хана доказа в съда, че ваксините могат да причинят по-опасни заболявания от тези, срещу които са създадени.
Ако имате още въпроси и неясноти за ваксините, а ви предстои да вземето решение относно ваксинирането на вашето дете, можете да прочетете книгата "Ваксините - Въпроси и отговори за мислещи родители"

Цялата статия може да прочетете ТУК
18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: