Новини

05 Февруари 2013

Голямата игра с Дж.К.Роулинг

Участвай в играта на издателство Колибри и спечели голямата награда полет за двама до Лондон.

Ако не си прочел книгата, а искаш да участваш в играта можеш да се възползваш от промоционалната цена на електронната книга само до 17.02.2013г, която е 7 лв.

Побързай последният срок е 18.02.2013г.

Ето и условията:

Спечелете самолетен билет до Лондон и книги, подписани лично от Дж. К. Роулинг, участвайки в игарата.

Прочетете „Вакантен пост“ и публикувайте във фейсбук групата на Колибри - "Голямата игра" кратък текст за любимия ви персонаж не по-късно от 18 февруари 2013 г.! За целта е необходимо предварително да сте „харесали“ фен страницата на романа и да сте се присъединили към събитието Голямата игра.

Дж.К.Роулинг - Вакантен пост

ЧАКАТ ВИ ЧУДЕСНИ НАГРАДИ

I място
– полет за двама до Лондон (компания Wizzair, с възможност за избор на дата през април, май или юни 2013 г. според наличните свободни места и цени, съответстващи на спечеления ваучер)

II място
– 35 подписани лично от Дж. К. Роулинг екземпляри от „Вакантен пост“ + карти за пазаруване от сайта на Колибри с 30 % намаление, валидно за книги от всички жанрове и поредици

III място – 14 карти за пазаруване от сайта на Колибри с 30 % намаление, валидно за книги от всички жанрове и поредици.

УЧАСТВАЙТЕ С ТЕКСТ ИЛИ С ВОТ В ПОЛЗА НА НЕЧИЙ ТЕКСТ

На I място ще бъде класиран текст, определен от жури в състав редактор и преводач. Критериите са отразени в подробния регламент по-долу.

На II място ще бъдат класирани най-харесваните от журито и избирателите (фенове на фейсбук групата) текстове.

III място е за вас, избиратели! Гласувайте („харесвайте“) текстчетата, които съответстват на вашите нагласи и предпочитания!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ И ИЗБИРАТЕЛИ!

Още за регламента на играта:

1. Компания – организатор

Колибри ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Иван Вазов №364, ЕИК: 040780729. Издателството организира конкурс, наречен игра, безплатно и без задължение за покупка, който стартира на 17 декември, 2012 год. на фен страницата (сайта) на „Вакантен пост“ и продължава до 18 февруари, 2013 год.

2. Кой може да участва

Това състезание е отворено за всяко лице, живущо на територията на България, с изключение на екипа на компанията-организатор, членовете на съответните семейства и всички, които пряко или косвено са участвали в планирането, създаването или управлението на конкурса. При неспазване на условията за участие, посочени в настоящия регламент, участието ще се анулира.

Играта ще се проведе, както следва:


Фаза 1: Участниците ще бъдат поканени да напишат и изпратят кратък текст за любимия си персонаж от „Вакантен пост“, считано от 17 декември, 2012 г. до 18 февруари, 2013 г.

Фаза 2: Участници и избиратели (гласуващи) ще бъдат поканени да дадат своя вот за най-добрия (според тях) текст от 17 декември, 2012 г. до 18 февруари, 2013 г.

100-те най-популярни текстове ще бъдат прочетени от жури в състав от редактор и преводач.

Текстът носител на голямата награда и първите 10 текста фаворити на журито ще бъдат прочетени на специална церемония в София с участието на видни български актьори и писатели на 20 февруари!

Ключов критерий за оценка на есетата: оригиналност на написаното. Качеството на стила, граматичните, синтактични и пунктуационни характеристики на текстовете също ще бъдат взети под внимание при избора на потенциалните победители.

Текстът не трябва да съдържа клеветнически, расистки, нецензурни, пренебрежителни, обидни, заплашващи или порнографски елементи, не трябва да толерира военни престъпления или престъпления срещу човечеството, не трябва по никакъв начин да накърнява неприкосновеността на личния живот на други лица.

Колибри ООД си запазва правото да отхвърля текстове и вот в полза на определени участници, ако са в разрез с установените тук правила.

С участието си в конкурса участниците декларират, че няма да оспорват решенията на журито. Един човек може да участва само с един текст.

Колибри ООД си запазва правото да съкрати, да разшири, да отложи, да анулира този конкурс, както и да променя условията по него, ако обстоятелствата го изискват, без да носи отговорност.

На 20 февруари от 19 ч. на специална церемония ще бъдат излъчени победителите и връчени наградите.
Събитието ще се състои в столичния клуб „Once Upon A Time Библиотека“ на бул. Васил Левски 88.

Предстои ви среща с Радина Кърджилова, Ваня Щерева, Миленита, Велислав Павлов... Останалите гости ще запазим в тайна.

 

18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: