Новини

27 Ноември 2011

Библио на Форум Промяна

Горичка организира поредния си форум. Този път темата беше Промяната.

Форум Промяна събра различни хора, с различни идеи и професии, които споделиха своя опит, преживявания и вдъхновяващи истории.

Общото между всички тях е, че те търсят промяна. Промяна в обществото, в земеделието, в образованието, в законите, в правата ни, в климата, в себе си...

Библио.бг участва на форума, защото електронните книги са част от промяната, която вече е започнала в книгоиздаването и търговията!

 Форум Промяна  Форум Промяна
 Форум Промяна  Форум Промяна
18 Юни
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, проведено в партньорство с популярния български сайт за електронни книги Biblio.bg  виж повече »
16 Декември
Бисерите на клиенти на издателство СофтПрес :)  виж повече »
04 Август
Електронните четци уверено отстояват първото място в класацията на предпочитани устройства за четене, което само до преди няколко години се делеше от смартфона и таблета. Това показват резултатите от актуално проучване на производителя на електронни четци PocketBook, ...  виж повече »
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: