Story

Story

  • Абонамент за 1 Година: 36.00 лв.
    (12 броя. Спестявате -0% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

„Story e списанието, в което звездите разказват истинските си истории пред истинските професионалисти за истински познавачи. За петте години, откакто е на българския пазар, от издание, отразяващо живота на звездите, Story се превърна в институция, с която звездите се съобразяват и която сама създава звезди.”

Галина Чолакова, главен редактор на списание Story


Новия брой "Story - април/2018"


С какво бихте се разплатили, за да бъдете щастливи така, както вие искате, не както останалите ви внушават благополучието? Разбира се, че щастието има цена, въпросът винаги е - какво ние сме готови да дадем, за да получим. Ким Кардашиян дава всичко от себе си, в съвсем буквален смисъл, от семейството си, от децата си дори, и трупа милиони. Искате ли ги? Или пък медалите на Майкъл Фелпс, заплатени с тежка депресия и опит за самоубийство, славата на Виктор Ангелов след денонощното пребиваване в кухнята, новата любов след анти- депресантите на Емилия или пък красотата и новооткрития талант на Златка Райкова след почти криминалното й минало… Какво искаме и какво можем да платим? И друг път сме засягали тази тема и тези въпроси, и отговорът никога не е задоволителен. Защото не във времето разкриваме един човек, потенциала му, качествата му, а в ситуация. И тя само за миг може да ни „разкаже“ целия му живот, да отвори прозорец към най-тъмните кътчета в душата му, но и към най-светлите му мечтания.
Историите, които разказваме, са именно тази ситуация. Но е човешко да не спираме да надничаме в чуждото щастие и да го измерваме според собственото си недоволство и непълноценност. И когато научим за цената, която е платена, да си отдъхнем облекчено, че не ние сме я платили. Завесата пада драматично и сме чисти като сълза. В крайна сметка цената на щастието се заплаща с поне няколко провала. И стигаме до дръзкото „по-добре крещящ провал, отколкото благовъзпитан успех“. За онези, които го умеят, за останалите – просто комфортът да искат, но но да не могат да си позволят щастието си.
 
Галина Чолакова-Попова
главен редактор