National Geographic KIDS

National Geographic KIDS

  • Абонамент за 1 Година: 14.95 лв.
    (10 броя. Спестявате 49% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

"NG KIDS е част от голямото семейство на ИНСТИТУЦИЯТА National Geographic. Списанието е предназначено за децата, които откриват заобикалящия ги свят, а безкрайното им любопитство поражда лавина от въпроси. NG KIDS непрекъснато изненадва своите малки читатели с невероятни, весели и интригуващи истории за живота на планетата. Разнообразните и забавни рубрики на списанието поднасят ценни знания, научни факти и разкази за културни традиции, които децата усвояват по възможно най-увлекателния начин.

Освен богато илюстрирани любопитни факти и увлекателни материали, NG KIDS България дава на малките читатели и възможността да упражняват английски език. Всеки брой на изданието съдържа секция English for Kids, в която част от материалите са поместени в оригинал на английски език."

Татяна Григорова, главен редактор на National Geographic KIDS България


Новия брой "National Geographic KIDS - брой 8/2018"


Личностен тест
Знаем, че обичаш Земята и искаш да я опазиш. Предлагаме ти първо да се забавляваш с нашия личностен тест, за да откриеш кое предизвикателство най-много ти приляга.

Климатични промени
През последните 100 години средната температура на земната повърхност се е повишила с 0,8°С, а 2017 г. беше една от най-горещите, за които има данни.
 
Замърсяване
Населението на Земята денонощно произвежда... боклуци! Замърсяването може да вреди на дивата природа години наред.
 
Загуба на местообитания
Постигането на равновесие между нуждите на хората и животните ще ни помогне да спрем загубата на територии – естествен дом за толкова животински видове.
 
Намаляващо биоразнообразие
По целия свят вероятно има милиарди различни видове растения, животни, бактерии и други живи същества – засега сме документирали само около 2 милиона.