Men's Health

Men's Health

Цена на новия брой:

5.00 лв.

Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Новия брой "Men's Health - брой 7/2017"


На корицата - Симеон Миланов - треньор, масажист и рехабилитатор, той е един от най-добрите примери за подражание - неговата воля, постоянство и позитивизъм са заразителни. 

Антъни Джошуа - на върха в тежката категория.
 
Воля – това е едно от онези неща, с които някои са родени, като гъстата коса и голямото наследство. Нали?
Всъщност изследванията сочат обратното: Рой Баумайстър, професор по социална психология във Florida State University, казва, че с практика можеш да укрепиш волята си. „Колкото по-често я подлагаш на изпитание, толкова по-силна става“, смята той.
 
За съжаление това е последният брой на българския Men's Health, което спира да излиза от този месец. Използваме случая, за да ви благодарим искрено за интереса към изданието от името на екипа на списанието и от името на издателя СББ Медиа АД. Stay Men's Healthy!
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: