DiVino

DiVino

Цена на новия брой:

7.00 лв.

Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

DiVino Magazine е резултат на нашата дългогодишна любов към виното. Информацията безспорно е най-важна, но не по-малко важно е настроението, което DiVino Magazine се надяваме да създава у вас (а преди това и у нас) и начинът, по който ни помага да гледаме на живота - с респект към Земята и към това, което хората получават от нея с труда си.

Добри вина, вкусни продукти, интригуващи вкусови съчетания, портрети на хора, които обичат работата си и я вършат с отдаденост, уникални храни и напитки, пътешествия за ценители и голяма доза зелена философия - това е нашата рецепта за вашите спокойни часове със списание (и чаша вино) в ръка.


Новия брой "DiVino - брой 37/2020"


DiVino Magazine 37 – похвално за българските пенливи вина

Брой 37 ще ви убеди за пореден път, че пенливите вина са едно голямо и специално удоволствие и че е дошло време да пием – и в празник, и в делник – български пенливи вина, защото сред нашите производители вече има признати майстори на искрящата наслада.
От страниците на зимното DiVino 37 може да научите какви ли не интересни истории - най-вече винени, разбира се. Какви например ли?
Може да прочетете очерк за двамата братя близнаци, Свилен и Иван Кисьови, които са енолози на една от най-емблематичните български изби Katarzyna Estate. Яна Петкова увлекателно представя красивото и своенравно лице на унгарското вино - най-вече на Егер и Токай, а благодарение на Ирина Софранова ще направим едно дълго, широко, но и дълбоко и разнообразно пътешествие из Крит – великия гръцки остров на Никос Казандзакис, където се раждат и знаменити вина. В броя ще намерите и един ценен алтернативен  пътепис на Емил Коралов - календар с 12 най-необичайни винени дестинации, по една за всеки месец от годината.
А форумът на българското вино DiVino.Taste 2019 ни даде възможност да направим интервюта със забележителни гости като Константин Баум, най-младият Master of Wine на Германия, Шомбор Гал - съсобственик на световноизвестната унгарски изба Tibor Gal и водещ експерт в маркетинга на унгарското вино и последно, но в никакъв случай не и като стойност и значение, с г-жа Лола Сагра, която страстно и пламенно - като истинска андалусийка - разказва за своята семейна компания Nobleza del Sur. Те произвеждат великолепни зехтини от столетия и днес са част от революцията, извършена в зехтинопроизводството на испанската провинция Хаен, която дава над 20% от цялото маслиново масло в света.
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: