Строителна техника

Строителна техника

  • Абонамент за 1 Година: 15.00 лв.
    (6 броя. Спестявате 17% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Списание СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА е периодично специализирано издание, което покрива широк спектър от въпроси и проблеми, свързани с машини, инсталации, системи и технологии, използвани в сектори като сградно, инфраструктурно, пътно и подземно строителство, добив и преработка на инертни материали, въглища и други полезни изкопаеми. Тази пъстра палитра от техника включва багери, челни товарачи, булдозери, автогрейдери, валяци, асфалто- и бетонополагачи, самосвали, трошачки, пресевни инсталации, кранове, вишки, компресори и т.н. В списанието се публикува разнообразна информация за нови модели, поддръжка, сервиз, продажби, пазари, производители и технологии.

СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА предлага постоянни рубрики, в които може да се проследят различни важни тенденции. Най-популярните са: Хроника, Ново в BG, Премиери, Н.В. Клиентът Списанието отразява големите изложения в Европа и България.

Редакторите на СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА задължително посещават изложения като bauma (Мюнхен), Intermat (Париж) и Samoter (Верона).
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.bageri.bg, чието съдържание се обновява ежедневно.


Новия брой "Строителна техника - брой 4/2019"


Новият брой на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА – бр. 4 / септември 2019

Пътната фреза CAT PM310 вече може да бъде видяна и по обектите в България. Новият модел бе официално въведен в експлоатация у нас. Той бе използван от бургаска фирма за преасфалтиране на път в бургаското село Славянци, част от републиканската пътна мрежа.
От 1 юли 2019 г. СИ ЕМ ЕЛ България (CML Bulgaria) е официален представител за страната на световноизвестните брандове Powerscreen, Terex Washing Systems и Terex MPS. Powerscreen предлага пълната гама на мобилно трошачно и пресевно оборудване. Terex Washing Systems е водещ производител на миещи пресевни инсталации, като гамата включва стационарни, модулни и мобилни машини. Terex MPS предлага пълна гама от модулни, преносими и стационарни трошачно-пресевни инсталации.
Най-новите машини, в които дружеството Огняново К АД инвестира през последната година, са два челни товарача Hitachi ZW310-6, съчленен самосвал Bell B45E и верижен багер с права кофа Hitachi ZX890H-6 LD. Всички те са доставени от официалния представител на тези марки за България, Зет и Ем Прайвит Ко.
Посетихме ботевградската фирма Мирком-БГ ООД, собственик на първия в България гуменоверижен багер-товарач Mecalac 6MCR, доставен наскоро от официалния представител на марката Роланд Трейдинг.
Международният технически панаир в Пловдив 2019 ще бъде сцената, на която фирма Прайм Технолоджийс ще представи гамата строителна и селскостопанска техника на своя партньор Yanmar, световния лидер в областта на компактната техника.
 
В брой 4 / 2019 на сп. СТРОИТЕЛНА ТЕХНИКА можете да прочетете още:
 
XCMG: Стабилно и солидно
Sany: Европейските багери на Sany
Montabert: Специалисти по разрушаване – и не само
Това е Caterpillar
Liebherr: Мегащанд на мегаизложение
Wirtgen: Над всички класации и измерения
Bell: Практични решения за различни приложения
Thyssenkrupp: Революция в синьо
Новата А-серия на Hyundai CE
Volvo с поглед към бъдещето
Case CE представи новия Клуб на операторите
Bobcat: Първият еднотонен електрически минибагер
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: