МЕНИДЖЪР

МЕНИДЖЪР

  • Абонамент за 1 Година: 37.00 лв.
    (12 броя. Спестявате 14% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Списание МЕНИДЖЪР е единственото по рода си списание за българските мениджъри, предприемачи и собственици.То защитава техните интереси и полага усилия да им помага в бизнеса.

Основни цели:

• Да информира читателите си за най- модерните и ефективни практики в областта на мениджмънта, маркетинга, бизнеса и технологиите.

• Да подсказва на мениджърите решения, които ще направят дейността им по-успешна

• Да формира нова култура на управление и производство в България.

• Да бъде свободна територия за мненията, идеите и предложенията на мениджърите

• Да защитава интересите им пред държавните структури и да съдейства за подобряване на бизнессредата

• Да разширява кръга на своите читатели.

Списанието е независимо, частно, съблюдава етичния кодекс на българските журналисти, създадено е с изцяло български капитал.
 


Новия брой "МЕНИДЖЪР - брой 07/2021"


Мечтите стигат по-далеч, когато са в екип

“Когато във фирмата някой човек или екип реши и започне да се състезава с останалите, това не е много добре. Състезавай се с конкуренцията.” Думите са на един от главните ни герои в този брой. Регионалният мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово Радослав Кошков. Като успешен лидер той умее да води конкурентни битки. Обединява хората вътре в екипа и води състезания с другите играчи в сектора.
 
Здравословната конкуренция ни движи напред и постоянно ни стимулира да предлагаме най-доброто, на което сме способни. Провокира смелостта.
 
В този брой един от най-силните ни конкуренти за вашето внимание е лятото.
 
Летните месеци винаги са били възможност да се отпуснем, да се отдадем на безметежни разходки по плажа, на коктейли и партита с приятели. Тогава и хъсът за конкурентни битки сякаш е в покой, или по-точно в режим на презареждане. Предвидили сме обаче, че между плажа и новия сезон сте си оставили място в мислите и за търсене на нови възможности. Надяваме се текстовете, които създадохме за вас, да ви дадат полезни идеи.
 
Предстои ви среща и с мениджъра на един от най-популярните клубове в света “Реал” (Мадрид) Флорентино Перес.
 
Ще разберете: Завръща ли се инфлацията. Според последните данни на Националния статистически институт тя се ускорява и на годишна база достига до 2,7%.
 
Много оптимизъм и положителен заряд има в текста за предприемчивите ученици от русенската математическа гимназия, които заедно със своята преподавателка разработват приложими бизнес идеи и вярват, че “мечтите стигат по-далеч, когато са в екип”.
 
С това интересните текстове не се изчерпват, за да разберете кои са другите, останете в компанията на “Мениджър” и нашите автори.
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: