Камиони

Камиони

  • Абонамент за 1 Година: 48.00 лв.
    (10 броя. Спестявате 20% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Новия брой "Камиони - брой 10/2019"


Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 10 / декември 2019

Новият Actros е Международен камион на 2020 г. Новият Mercedes-Benz Actros беше избран за Международен камион на 2020 година. Изборът беше направен от Международното жури ITOY (International Truck of the Year), което се състои от 24 журналисти и водещи редактори от 24 издания, сред които и списание КАМИОНИ.
Решението с водородни камиони HYUNDAI печели наградата TRUCK INNOVATION AWARD 2020. В проекта с Hyundai журито оцени високо новия бизнес модел, който ще позволи в близко бъдеще използване на камиони, задвижвани от водород.  
Ford Transit Custom Hybrids с наградата Ван на годината 2020. Ford of Europe спечели първо и второ място в конкурса International Van of the Year 2020 (IVOTY 2020).
Iveco S-WAY - много нови възможности. След премиерата в началото на юли на новия модел на IVECO S-WAY италианският производител даде възможност и за тест драйв в околностите на Торино на различни конфигурации S-WAY.
DAF CF Electric набира скорост. По време на изложението Solutrans имахме възможност за кратък драйв тест на влекач DAF CF Electric. Междувременно дойде информация, че DAF Trucks е разработил CF Electric и във вариант 6X2 шаси кабина.
 
В брой 10 / 2019 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
BG Тест: Новият Mitsubishi L200 - комфортен и неудържим. Шестото поколение на еднотонния пикап Mitsubishi L200 вече е на българския пазар.
Ford Ranger спечели International Pick-up Award 2020. Последното поколение на новия Ford Ranger е победител в надпреварата за Международната награда за пикап 2020 (IPUA).
Новият Mercedes-Benz Actros - Защо ли има шофьор в камиона? Впечатления след първия тестдрайв в България на новокоронования Камион на годината 2020, който проведе КАМИОНИ.
Батериите на Nikola гарантират 1200 км пробег. Nikola Motor Company си е поставила една наглед недостижима цел - да остави в историята класическите дизелови камиони.
Тол системата ще оскъпи превозите. "Какво очаквате от въвеждането на тол системата и как ще се отразят таксите на бизнеса ви?" КАМИОНИ зададе този въпрос на трима превозвачи.
Николай Рашков, мениджър Бизнес Развитие в Юроспийд ООД: Искам след 25 години да бъдем един от лидерите в Европа.
Peugeot e-Expert с две нива на автономност
Самосвалните полуремаркета на JANMIL – новост за България
Транспортните политики на ЕС до 2025 година
С катинари в Европа на две скорости
СТЕ Трейлърс България осъществи първа доставка на контейнеровозни полуремаркета D-TEC
На тестовата писта с туристическата гама на Van Hool
Първи събор на ретро автобусите в България
Адв. Стела Иванова: Внимавайте с формуляри, изпратени от немски регистри
Защитете товара си с OptiLock
Рали Дакар пое по пътя на петрола
2019 година през погледа на КАМИОНИ
 
Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: