Камиони

Камиони

  • Абонамент за 1 Година: 48.00 лв.
    (10 броя. Спестявате 20% от цената на брой )
  • Защита: Adobe DRM
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Списание КАМИОНИ (излиза от 2001 г.) покрива всички аспекти, свързани с продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на специализираните превозни средства – ванове, товарни автомобили, автобуси, строителни и комунални машини.
Следят се въвежданите нови модели, както и останалите технически новости. Списанието има практическа насоченост и прави собствени тестове на нови и употребявани автомобили, като обхваща модели, подходящи за българския пазар. От 2006 г. КАМИОНИ провежда сравнителни тестове с измерване на разход на гориво, средна скорост, обороти на двигателя и редица други параметри. Издателят на списанието е член на авторитетното международно жури Камион на годината (International Jury Truck of the Year). Рубриките Автобуси, Ванове и Строителни машини се поддържат постоянно – в рамките на списанието или като отделни издания. Всеки брой на списание КАМИОНИ съдържа обзорна статия или анализ на различни теми – пазарът на нови и употребявани товарни автомобили, прикачна техника и автобуси, лизинг – кой и какво предлага; пазарът на гуми, съответно на масла и горива; фирмени сервизи; сервизно оборудване; резервни части и др. Следят се промените в нормативната база, свързани с транспорта и автомобилите. Списанието отразява големите международни изложения за транспорт и товарни автомобили.
Информацията, която списанието предоставя на своите читатели, се допълва от сайтa www.kamioni.bg, чието съдържание се обновява ежедневно с кратки актуални новини.


Новия брой "Камиони - брой 8/2018"


Новият брой на сп. КАМИОНИ – бр. 8 / октомври 2018

Автомобили на годината
Ford Trucks F-MAX е Камион на 2019 година. Новият влекач F-Max, произведен от Ford Trucks, беше избран за Международен камион на годината за 2019 г.
Peugeot Partner, Citroen Berlingo и Opel Combo бяха отличени с наградата International Van of the Year (IVOTY) 2019. Трите компактни вана споделят обща платформа.
Mercedes-Benz Citaro Light Hybrid e Автобус на годината 2019. Иновативният градски модел на немския гигант събра най-много от гласовете на международното жури Автобус на годината.
MAN Truck & Bus спечели новоучредената награда Truck Innovation Award за 2019 г. с предложения от нея aFAS - обезопасяващ камион, който се движи автономно без водач. 
Новият Actros – бъдещето дойде
През септември в центъра на Берлин в Theater at Potzdamer Platz и две седмици по-късно на изложението IAA Nutzfahrzeuge 2018  в Хановер се състояха бляскави и вълнуващи премиери на новия Mercedes-Benz Actros. Новият флагман на немската марка идва с общо 60 иновации и 4 световни премиери - MirrorCam, мултимедийно контролно табло, Active Drive Assist и Active Brake Assist 5.
Електрификация, автономност, алтернативни горива
Това бяха тенденциите, които се очертаха на преминалото в края на септември най-голямо Европейско изложение за автомобили за работа IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер. Нямаше производител на товарни автомобили, който да не представяше някакъв вариант на електрически камиони, ванове или автобуси, хибридни варианти или превозни средства, задвижвани с компресиран или втечнен природен газ. Премиери в Хановер имаха и редица превозни средства с различни нива на автономно управление.
Тест: F-MAX – новият влекач от Ford Trucks
Елегантен, мощен, впечатляващ е новият влекач на Ford Trucks - F-MAX, който спечели престижното отличие Камион на годината 2019. Като член на Международното жури Камион на годината списание КАМИОНИ имаше шанса да е сред първите журналисти, видели и направили драйв тест на на продукта, който ще промени напълно представата за камионите Ford.
 
В брой 8 / 2018 на сп. КАМИОНИ можете да прочетете още:
 
Автономни камиони от Volvo Trucks
Volvo Trucks представи в Хановер влекача Volvo VERA като част от транспортно решение, ориентирано към бъдещето, което разчита на автономни електрически товарни автомобили.
Премиера на концептуалния Mercedes-Benz VisionURBANETIC
Mercedes-Benz отново прекрачи в бъдещето. На специално събитие за развитието на градската мобилност Mercedes-Benz Vans, лекотоварното подразделение на немския гигант, представи подробности за концептуалния електрически и автономен Mercedes-Benz VisionURBANETIC, който малко след това бе демонстриран и на IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер.
Лекотоварните на IAA'18: Скок в бъдещето
Иновациите, високите технологии и цялостните решения за логистиката и транспорта властваха на щандовете на производителите на лекотоварни автомобили по време на тазгодишното изложение IAA Nutzfahrzeuge в Хановер.
Атанас Ботев, Изпълнителен директор на ОББ Интерлийз: Финансираме инвестиционни програми с решения за целия цикъл на инвестицията
Тест: Електрическият Volkswagen eCrafter
Динамичен, безшумен, екологичен, ергономичен, комфортен - това са първите впечатления след първия пътен тест на новия електрически Volkswagen eCrafter, организиран от Volkswagen Nutzfahrzeuge в началото на септември в Хамбург.
Trailer Innovation 2019: Най-добрите при ремаркетата
По време IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер, на специална церемония бяха връчени най-престижните награди за производителите на ремаркета и оборудване за прикачна техника Trailer Innovation.
Автобусите на IAA 2018: Все по-високо напрежение
Електрификация, все повече системи за сигурност и в помощ на водача, ефективност и комфорт на все по-високо ниво, технически иновации, нови модели и ... отсъстващи основни играчи. Това са главните новини от автобусното участие на IAA Nutzfahrzeuge 2018.
„Дни на отворени врати“ на Iveco Daily в Булавто София
TRATON се прицели високо
Поляк спечели световния финал на състезанието на Volvo
Chevron пуска Texaco Delo в Европа
Knorr-Bremse формира нови стандарти за спирачките
Isuzu NOVOciti LiFe с премиера в Пловдив
Втора употреба: Ford Transit – верният помощник