Животът днес

Последни броеве

Животът днес

Цена на новия брой:

лв.

  • Защита: няма
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Вестник "Животът днес" е наследникът на първия безплатен семеен седмичен вестник в България с национално разпространение "Живот и Здраве", който излиза от 2007 до март 2012 г.

"Животът днес" излиза всяка седмица във вторник, в 24 страници и тираж от 300 000 броя.
Според социологическите проучвания всяко копие се чете от 2.7 души, което означава седмична аудитория от над 800 000 читатели.

Съдържанието покрива основните сфери на съвременния живот: технологии, икономика, жилища, отношения в семейството, отглеждане и възпитание на децата, хранене, хоби, спорт, туризъм и пътешествия, здраве и профилактика и други.

Известните личности на България редовно са на първата страница на вестника в интервюта за тяхната гледна точка към възможностите човек да живее активно и пълноценно тук и сега.


Новия брой ""


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: