Храненето като лечение
Ако Квинтилиан е казал: „Живея не за да ям, а ям, за да живея“, енциклопедистът в областта на здравето от природата Сингха казва: „Ям така, че да съм здрав!“
„Храненето като лечение“ е за всеки, който разбира първостепенното влияние на храната върху здравето ни.
Ще откриете как да:
- се храните така, че да няма риск за вашето здраве;
- откриете благотворното влияние на медитацията и аюрведа;
- изпробвате 32 разнообразни диети. Освен това ще се запознаете с различни:
- често срещани болести и неразположения и лечението им;
- храни и лечебното им въздействие. Шиам Сингха е изучавал остеопатия в Лондон, преди да получи квалификация като лекар по акупунктура в Хонконг и Тайван. При завръщането си в Лондон поставя началото на Британската школа по акупунктура. Живял и учил сред монасите в пустинята Гоби, където развива основните си идеи за лечебното хранене.
Kниги от същия жанр
-
Как да разбираме секса?печатна: 5.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.