Хармония отвъд ума. Книга за баланса

Хармония отвъд ума. Книга за баланса

(3.71 от 14 гласа)За краля и кочияша Душата е кралят, който се вози в каляска, управлявана от ума. На ума, който е кочияш, му е зададена посока от краля -кралят е решил накъде отиват и кочияшът само го превежда да стигнат дотам. Кочияшът няма качества на крал, но има важни качества на проправящ път на краля.

Всеки е щастлив, когато си е на мястото. Никой не може без другия. Но ако ролите са сменени, никой няма да е щастлив. Хармонията е естественото състояние на всичко в природата, включително и на нас самите. Чудото е нормалното функциониране на живота, когато не му пречим, поставяйки бариери пред него.

Какво носим в ума си и защо ни пречи да изживяваме хармонията на природата си? Стотици случки и вярвания, които са ни откъснали от нашия естествен баланс и автентичност. Норми на поведение, страхове и изисквания. Ако намерим куража обаче да опознаем кои сме и се доверим на сърцето си, балансът ще започне да се възстановява, а с него - и хармонията. Сърцето ни е по-мъдро от ума и знае пътеката. Следвайте го и бъдете истински, и ще можете един ден, когато се обърнете назад, с ръка на сърце да кажете: Живях!Печатна книга

18.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Self-Help
Година: 2014
Страници: 394
ISBN: 9789549234848
Баркод: 9789549234848
Тегло: 0.48 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: