Сръдльо - Хартиен модел за сглобяване

Сръдльо - Хартиен модел за сглобяване

(4.50 от 4 гласа)
 Опитвайки се да оцелеят в града, неразделните приятели катерицата Сръдльо и плъхчето Бъди се натъкват на магазин, препълнен с любимото им лакомство - ядки. Чувствайки, че мечтата им да има достатъчно ядки за всички в парка ще се сбъдне, приятелите планират най-голямата кражба в историята на гризачите. Но те не знаят, че първо трябва да се справят с банда мошеници, които използват магазина за прикритие, кучето пазач Златка и цял куп гладни роднини от парка, които разчитат на Сръдльо...

Ще успее ли неговият план да върне запасите от ядки на гората? Поредицата от картонени модели за сглобяване е още една възможност да използвате и развиете своите умения и сръчност. Забавлявайки се може да направите модел на любимо животно или птица, да се сдобиете с нов приятел - обитаващ различни земи, морета и океани или представител на изгубления праисторически свят. В комплекта ще намерите още и весела картинка за оцветяване.

Моделите са изработени от качествен и плътен картон. Подходящи са за занимание и игра на деца над 9 годишна възраст.Цена:

7.00 лв.
Наличност: не

Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Категория: Игри , Направи си сам
Година: 2014
Баркод: 9786197114140

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: