Социална медицина и медицинска етика

Социална медицина и медицинска етика

(3.93 от 15 гласа) Проф. Катрова съчетава академична кариера, изследователска дейност и клинична дентална практика от постъпването си във ФДМ през 1991 г. Участва в разработването и въвеждането на програмите по дисциплините „Социална медицина и медицинска етика“ и „Обществено дентално здраве“. През 2009 г. придобива право на лиценз за практикуване като лекар по дентална медицина в Калифорния и Западното крайбрежие на САЩ. Експерт е по планиране и прогнозиране на работната сила в здравеопазването на Европейската експертна мрежа за съвместни действия (2014).

 
За изключителни постижения в научната и преподавателската дейност е удостоена с наградата на МУ София –„Сигнум Лаудис” на плакет за 2012 г. и на Европейската асоциация по дентално образование за 2011 г. Биографията и е включена в „Светила на българската медицина” през 2010 г. Научната продукция на Проф. Катрова включва 167 изследвания, от които: 75 публикации - 9 в международни научни издания, 9 учебника и монографии, 92 участия в научни форуми в България (55) и в чужбина (37), както и множество публикации в профсионалния пе- чат и медиите по проблеми на здравната политика и образованието, рецензии и отзиви.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2017
ISBN: 9786197437027

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: