Софийски истории в кадър

Софийски истории в кадър

(3.95 от 20 гласа)Историята на един фотограф в София.

Аз съм фотограф. Аз съм ходещият човек с фотоапарат в ръка. Историята ми със София е кратка, само няколко десетилетия, но се побира в една седмица. От понеделник до сряда задължително сме заедно, в четвъртък може и да cи починем един от друг, но не винаги се получава, в петък се надлъгваме кой кого ще изостави, в събота и неделя се гоним по опустели улици, най-после сами. И отново е понеделник.

В този град може да се изгубиш, може и да се откриеш. Понякога ме дразни, препъва ме, обърква ме с неочакваните си изблици на мегаломания. Аз му се мръщя, карам се, дори го ругая. И той ми отвръща. Защо е толкова жесток? Но имаме и другото. Тогава сме само двамата. Вървим по улиците ръка за ръка, леко ме придърпва и откривам: чудото на скрития двор, заспала чешма, стол единак, зеления мъх на изоставена пътека, затворена врата и пощенска кутия бе име... Говори тихо и ме прегръща с опадалите листа на тротоара. Аз се усмихвам, натискам спусъка на камерата и оставям запечатаните ни ласки да се трупат върху паметта. И двамата, градът и аз, сме единици, които, събрани, правят милис истории. Моята е такава, кратка, побира се в няколко кадъра и... да, може да се нарече любов.

Галя ЙотоваПечатна книга

16.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Скалино
Категория: Фотография , Албуми
Година: 2011
Страници: 120
ISBN: 9789549272727
Баркод: 9789549272727
Тегло: 0.44 кг.
Размер: 21.50x21.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: