Силата на признателността

Силата на признателността

(4.11 от 9 гласа)Печатна книга

15.99 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

"Силата на признателността е една от най-малко използваните възможности във вселената. Тази книга има потенциала да преобрази живота ви.”

Ричард Карлсън, автор на „Не правете от мухата слон“


„Това е могъща книга, която ви учи как да подобрите невероятно живота си с помощта на признателността. Ще я препрочитате многократно!”

Луиз Хей, автор на „Излекувай живота си“

„Великолепно! Изпълнен с мъдрост, сърдечност и практичност наръчник за използване на най-голямата мощ, с която разполагаме. Тази книга може да преобрази живота ви, ако я прилагате. Бих искал всички да прочетат „Силата на признателността“ и да задействат силата на благодатта.”


Алън Коен, автор на „Дълбока глътка живот“

Научни изследвания потвърждават, че когато хората изпитват признателност, това оказва благотворно въздействие върху ума, сърцето и тялото им. Но признателността е нещо много повече от мантра за добро самочувствие. Тя е истинска мощ – енергия, която може да промени ежедневието ни: отношения, здраве, финанси, справяне с кризите.

„Силата на признателността“ ще ви отвори очите за изумителните предимства на съзнателната, инициативна признателност. Тя представлява наръчник, включващ подход от пет стъпки за развитие на светоглед, основан върху признателността, за по-здравословен и щастлив живот.

В нея ще откриете:

• Съвети за преодоляване на съпротивата и препятствията

• Проучвания, доказващи положителното влияние на признателността

• Насоки за създаване на група за практикуване на признателност

Д-р Ноел С. Нелсън е известен терапевт и консултант, автор на книгите „Ежедневни чудеса“ и „Победителят получава всичко“ и водеща на радиопредаването „Дамата, която разрешава проблеми“.

Д-р Джанин Лемар Калаба е лицензиран клиничен психолог, специализиран в травматичната и здравна психология.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Бард
Година: 2014
Страници: 304
ISBN: 9789546554598
Баркод: 9789546554598
Тегло: 0.33 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: