Свидетелства - моят живот в политиката

Свидетелства - моят живот в политиката

(4.00 от 21 гласа)Дясното отново е модерно.

Никола Саркози връща традиционните ценности в политиката и предлага ефективни модели, приложими във всяка европейска демокрация.

"Аз виждам Франция преди всичко като свободна страна... Страна, където няма дискриминация според цвета на кожата, звученето на фамилното име или домашния адрес. Тази Франция е пример за модерна и отговорна демокрация... В тази Франция трудът, усилията и заслугите се възнаграждават... Тази Франция умее да съчетава солидарност и отговорност... Тази Франция е страна, където благосъстоянието се повишава... Тази Франция е страна, възстановила лидерските си позиции в Европа... Нарекох тази Франция следващата Франция. Но по същество това е все същата Франция, обърнала гръб на Франция на отчаянието, Франция на разделението, Франция на потъпкването, Франция на изоставането.

Да, определено аз съм французин, защото обичам нашата страна. Вярвам в добрата й съдба. Чертая за нея бъдеще на висотата на историята й."Печатна книга

9.80 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Прозорец
Година: 2015
Страници: 232
ISBN: 9789547335110
Баркод: 9789547335110

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: