Светлина и осветление

Светлина и осветление

(4.43 от 7 гласа)Светлината е основен елемент във фотографията - тя създава изображението и при това определя стила и усещането на снимката. В традиционната филмова фотография човек се нуждаеше от дългогодишен опит и солидни теоретични познания, за да разбере как действа светлината и да получи забележителни резултати. Със способността си да показва предварително снимките и да се приспособява към всякакви условия, днес цифровият фотоапарат отново връща процеса под ваш контрол.

Четирите изчерпателни глави на Светлината и осветлението ще ви помогнат да овладеете тази мощ и да снимате като професионалист.

*Ще откриете как функционира светлината и ще се научите да използвате настройките за чувствителността, цветната температура и експозицията.
*Ще разберете как да се възползвате от съществуващата светлина и да избирате най-добрия подход към wсяка естествено осветена сцена.
*Ще видите как височината и ъгълът на слънцето придават на снимката драматизъм или силно въздействие.
*Ще разберете как да работите с наличното осветление - било то сиянието на неонов надпис или топлата и нежна светлина на свещ.
*Ще разкриете тайните на фотографската светкавица и студийното осветление.
*Ще намерите съвети как да настройвате експозицията, как да използвате разсейването и отражението на светлинатаПечатна книга

27.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: A&T Publishing
Година: 2005
Страници: 160
ISBN: 9789549436075
Баркод: 9789549436075
Тегло: 0.56 кг.
Размер: 21.00x23.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: