Самоанализ

Самоанализ

(3.80 от 10 гласа)Обикновен самопомощен наръчник за тестове и процеси, базирани на откритията, съдържащи се в Дианетиката. Наистина ли познавате себе си? Сега вече можете, със "Самоанализ". Тази книга ще Ви преведе през Вашето минало, Вашия потенциал, Вашия живот. Първо с поредица от лични тествания и чрез използване на таблицата на Л. Рон Хъбард за оценка на човека, Вие определяте къде сте по тоновата скала. След това, прилагайки поредица от леки, но в същото време въздействащи процеси, Вие се впускате във великото приключение - опознаването на себе си.

Тази книга съдържа още принципите на Дианетиката, отговарящи на въпроси, които винаги сте си задавали, но не сте знаели къде да попитате:
- Законите на оцеляването и изобилието.
- Най-изчерпателното описание на съзнанието.
- Усилията на човек за безсмъртие и неговата връзка с материята, енергията, пространството и времето.
- Съчинения, описващи широко откритията на Дианетиката, включително време, запомняне, забравяне, въображение, валенции и списъци за специален одитинг за всяко от тях.
- И отвъд всички тези открития, списъците за собствен одитинг, които способстват за най-мощния одитинг, който може да бъде направен навсякъде и по всяко време - разкривайки истинския Ваш свят. Бариерите в живота са всъщност само сенки. Научете се да познавате себе си, не просто сенките на Вас самия. "Самоанализ" Ви показва тях.

"Книгата "Самоанализ" ще те поведе към най-интересното приключение в твоя живот. Твоето приключение. Колко си ефективен? Какъв е твоят потенциал? До каква степен степен можеш да се подобриш? Е, по принцип, твоите намерения спрямо самия теб и околните са добри. По същество обаче, дори да са забулени от не съвсем бледата сянка на лошия житейски опит, твоите възможности са много по-големи, отколкото някой някога ти е позволил да вярваш, че са." - Л. Рон ХъбардПечатна книга

33.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Ню ера
Категория: Психология
Страници: 370
ISBN: 9788764917772
Баркод: 9788764917772
Тегло: 99.99 кг.
Размер: 15.50x23.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: