Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Рецепти с рибапечатна:
2.99 лв.
1.52 EUR -
Мениджмънт предизвикателствата през 21 векпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Организирана престъпна групапечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Домашно лечение с природни средствапечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Маркетингът на позволениетое-книга:
8.38 лв.
4.28 EURпечатна:
14.00 лв.
7.15 EUR -
Брилянтните екипипечатна:
16.40 лв.
8.38 EUR -
Новите положения в нормативната уредба на Устройство на териториятапечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
Обща теория на правотопечатна:
19.00 лв.
9.71 EUR -
Хипнотичните думипечатна:
14.99 лв.
7.66 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.