Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Съвременна празнична кухняпечатна: 9.00 лв. -
Данъчните нарушенияпечатна: 14.00 лв. -
Основи на правната философия на XXI векпечатна: 10.00 лв. -
Съвременна празнична кухняпечатна: 15.00 лв. -
Малкото е новото голямопечатна: 16.50 лв. -
Убеждаванее-книга: 10.00 лв.печатна: 12.90 лв. -
Пърленки. Чеснови хлебчета. Фокачипечатна: 4.90 лв. -
Дългата опашкапечатна: 24.00 лв. -
Закон за националната агенция за приходитепечатна: 2.99 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.