Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Глоби по Закона за движението по пътищатапечатна: 3.20 лв. -
Коментар на Кодекса на трудапечатна: 58.00 лв. -
Закон за националната агенция за приходитепечатна: 2.99 лв. -
Закон за местните данъци и таксипечатна: 2.90 лв. -
Дипломати. Консули. Протоколпечатна: 24.99 лв. -
Основи на успешния бизнес тук и сега. Съвети за млади предприемачи и мениджърипечатна: 14.00 лв. -
Да оцелеем в кризитепечатна: 12.00 лв. -
Изкуството да бъдеш неконформистпечатна: 12.00 лв. -
Празнична коледна и новогодишна кухняпечатна: 2.99 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.