Ресторантът-организиране и управление
Ресторантът-организиране и управление е практическо ракъводство за това "как да" и "как да не" постъпвате при откриването и ръководенето на ресторант. Книгата ще ви помогне да максимализирате ползите от дейността си, ато се учите от реални професионални примери и ситуации. В нея ще намерите ключовите теми, от които зависи успехът на всеки ресторант.
Kниги от същия жанр
-
Министерство на хранатапечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
Вещно право. Практически проблемипечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Съдебна практика по трудово право; Кодекс на труда и други закони - сборникпечатна:
21.00 лв.
10.73 EUR -
Убеждаванее-книга:
10.00 лв.
5.11 EURпечатна:
12.90 лв.
6.59 EUR -
Ястия с карантияпечатна:
3.00 лв.
1.53 EUR -
Етикет за всеки ден и за бизнесапечатна:
14.99 лв.
7.66 EUR -
Мълчаливият език на лидеритепечатна:
13.00 лв.
6.64 EUR -
Бизнес обновяванепечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Наказателен кодекс 2012печатна:
7.10 лв.
3.63 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Дионис
Категория:
Бизнес, Икономика, Право
,
Мениджмънт, Маркетинг, Човешки ресурси
,
Храни
Година: 2012
Страници: 168
ISBN: 9789542921059
Баркод: 9789542921059
Тегло: 0.47 кг.
Размер: 21.00x29.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.