Разделно хранене в българската кухня - Енциклопедия 700 рецепти
Настоящата книга обхваща както теоретичните постановки на разделното хранене, така и практическото му приложение в българската кухня.
Предназначението на тази книга е:
да служи като ръководство за практическо прилагане на принципите на разделното хранене, съобразено с българските условия на живот и хранене и да отговори на въпроса: как да приложим разделното хранене в българската кухня
да запознае читателите с теоретичните постановки на разделното хранене: основни принципи, класификация на хранителните продукти, таблица за състава на храните и др
Kниги от същия жанр
-
Суровоядствопечатна: 6.50 лв. -
Тибетско лечение с енергия и светлинапечатна: 13.00 лв. -
Енергийно балансиране IIпечатна: 8.00 лв. -
Целебната сила на зеленчуцитепечатна: 3.00 лв. -
Поночки. Бухтички, Еклерипечатна: 4.90 лв. -
Хомеопатичен вадемекумпечатна: 14.90 лв. -
Рейки за цял живот: Пълно практическо ръководство за Рейки 1-во, 2-ро и 3-то нивпечатна: 16.00 лв. -
Наръчник за пушачипечатна: 2.00 лв. -
Зимнина в бурканипечатна: 3.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Здраве и щастие
Категория:
Здраве. Диети
,
Храни
,
Медицина, Здраве
Страници: 424
ISBN: 9789549356489
Баркод: 9789549356489
Тегло: 0.30 кг.
Размер: 13.50x20.50 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.