По на запад, най на запад - Япония (писма на един гайджин)

По на запад, най на запад - Япония (писма на един гайджин)

Автор: Иван Илчев
(3.57 от 7 гласа)Тази книга не е за Япония като за Япония. Щото в България специалисти по Япония дал Господ. Може да се каже, дори, че са, учудващо много за размерите на страната, а и за разстоянието между Балканите и Източна Азия.

Затова нейният автор, гайджинът Иван Илчев, предпочита да разказва за Страната на изгряващото слънце не като историк, какъвто е, а като лаик. Тъй като, казва той, поради ограничеността на знанията си лаикът е много по-близо до незнаещия, който по-лесно го възприема като свой събрат.

Специалистите, казва още авторът; са твърде праведни, те разбират от всичко и смъртоносно сериозно се отнасят, към предмета на своите интереси.

Иван Илчев предпочита да се отнася към Япония с любознателност и скептицизъм, без предубеждение, но и без преклонение, с възхищение от постиженията й и с усмивка пред странностите й. Майсторски редува сериозното със смешното и ни поднася впечатленията си и личната си интерпретация на видяното с лекота и чувство за хумор.Печатна книга

5.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Иван Илчев
Издател: Колибри
Година: 2001
Страници: 228
ISBN: 9545291893
Баркод: 9545291893
Размер: 12.00x16.50 см.

За автора

За автора
Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: