Повикът на щастливата случайност

Повикът на щастливата случайност

(4.00 от 17 гласа)Станислава Кара е журналист и писател. Дебютният й роман "Фалшът е начин на мислене" е приключенска история, посветена на страстта й към пътешествията и изкуството, а втората й книга разглежда женските взаимоотношения. Авторката обича да разказва за хора, сред които може да е всеки от нас и животът я среща с такива, които няма как да останат незабелязани.

Само за една година авторката стъпва на четири континента и документира близките си срещи с холивудските легенди Кевин Спейси, Уилям Дефо и Том Харди. Връзката й с киното и телевизията датира от както се помни, а нейната стихия - екранът, в какъвто и да е размер, ще бъде герой в третия й роман.

Навършването на трийсет години е стряскащо събитие за всяка жена, особено когато тя се чувства неудовлетворена от живота си до този момент и живее в огромен град като Лондон. Вероника е с неясна кариера, многократно разбивано сърце и празна банкова сметка. Отчаяно иска да промени живота си, но не знае как.

Един ден тя прекрачва прага на магазинчето на щастливата случайност и разбира за "огледалните неврони", с помощта на които може да направи хората щастливи. След среща с любимите й приятелки се впуска в приключение с много емоции, странни хора, приказни дестинации.Печатна книга

9.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Сиела
Година: 2014
Страници: 130
ISBN: 9789542814405
Баркод: 9789542814405
Тегло: 0.18 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: