Пейзаж и природа

Пейзаж и природа

(3.20 от 5 гласа)Заснемането на гледката пред вас - било то пейзаж, градски изглед или царствено диво животно - може да ви се стори трудна задача. Не е както при портрета или натюрморта. Тук почти не можете да контролирате сцената пред вас и трябва да приложите други умения, за да получите професионален резултат.

Целта на тази книга разделена на три глави е да ви помогне да направите това. Първият поглед върху целия спектър от възможности включва всичко - от съобразяване с времето до създаване на перфектна цифрова панорама. Натрупаният с годините опит на Майкъл Фрийман как да планира и усъвършенства работата и ще ви помогне да изберете дори опаковката на оборудването си, било то за разходка в провинцията или полет над пустинята.

Вторият раздел ни запознава с предизвикателствата при снимане на диви животни, със съвети как да дебнем животни и да стоим наблюдателни постове за по-дълги сесии. Включени са ареали от дъждовните гори до замръзналите снежни пейзажи. Последният раздел разглежда предизвикателствата на застроената околна среда - от панорамни снимки на цял град до уличното изкуство и работещите хора. Стъпка по стъпка вие се запознавате с предимствата на дигиталния работен процес, получавайки възможността да контролирате технологията, за да постигнете перфектни резултати.Печатна книга

27.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: A&T Publishing
Година: 2005
Страници: 160
ISBN: 9789549436044
Баркод: 9789549436044
Тегло: 0.56 кг.
Размер: 21.00x23.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: