Опитът на един глупак 3

Опитът на един глупак 3

(3.86 от 14 гласа)Печатна книга

14.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Човек сам минира щастието си и сам обезврежда поставените от него мини. Ако искате да разберете защо полово силните мъже никога не са бедни, как да се справите с трудностите на преходната възраст, да отгледате деца, а не бодливи кактуси и в същото време да изградите собствен безотказен генератор на доходи, потопете се в „Опитът на един глупак 3“ на Мирзакарим Норбеков, във вълшебните закони на любовта и божествената аванта. Нали искате да получите отговори на жизнените въпроси. Тогава напред – четете, осмисляйте и действайте. Абсолютно е забранено да си правите експерименти с живота, защото в края на дните си може да се наложи да си кажете: „С експеримента нищо не излезе, защото експериментаторът беше идиот.“ -  М. Норбеков

Откъде да получим пин кода за личната ви сметка при Господ. Какво да се направи, та от сексуалните фантазии да не израснат бурени в семейния живот. Защо слабостта на мъжа е в силата на жена му, а силата на жената е в нейната слабост Как да станете незаменима любовница на съпруга си. Къде се намира второто сърце на мъжа и как да се направи активатор на мъжката сила С какво да торите детската си градина, за да не израснат децата ви бодливи като кактуси. Как меденият месец да продължи 50 години. Как да преминеш преходната възраст .Бащи и деца – кой на кого е длъжен. Къде обитават вашите ангели-хранители. Как да изберете бизнеса на живота си и има ли живот за бизнеса ви. И още много отговори на жизнените ви въпроси от Мирзакарим Норбеков!

„Силна книга. Наистина е на нивото на бестселър. Чета я с удоволствие! В нея има и дълбочина на познанието, и простота в изложението, и хумор.” - Екатерина Н.

„Без тази книга не може да се живее! … за такъв обем важна и полезна информация дори не съм мечтала! В книгата има инструкции за постигането на КОЯТО И ДА БИЛО цел в живота. …всеки път, когато се обърна към нея, намирам нова информация и отговори на всичките ми въпроси.” - Вадим С.Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Жануа 98
Година: 2015
Страници: 360
ISBN: 9789543761067
Баркод: 9789543761067
Тегло: 0.34 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: