Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Каталог на българските монети 2014печатна: 6.00 лв. -
Кафе оракулпечатна: 9.95 лв. -
Гравиране на плодове и зеленчуципечатна: 25.00 лв. -
Судоку For Dummies. Книга вторапечатна: 3.99 лв. -
Енциклопедия за домакинята - моят домпечатна: 6.00 лв. -
Судоку мания 2печатна: 2.49 лв. -
Обичам неоновите цветове. Анти-стрес книга за оцветяване: неонови картинипечатна: 6.00 лв. -
Наръчник за живота във Великобритания: 4 Bulgariansпечатна: 19.99 лв. -
Tolkiens characters. Playing cardsпечатна: 5.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.