Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
ВЪПроси на РОСИпечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Стайната градинапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Идеи за красотапечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Немската Овчарка: пълен справочникпечатна:
29.99 лв.
15.33 EUR -
Пловдивска енциклопедияпечатна:
13.99 лв.
7.15 EUR -
Гъбите в нашата природа: Ядливи и отровнипечатна:
5.90 лв.
3.01 EUR -
Ротвайлерпечатна:
9.99 лв.
5.10 EUR -
Огнестрелни оръжияпечатна:
49.90 лв.
25.51 EUR -
Древнобългарски имена на птицитепечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.