Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Цветята: Болести и неприятели. Препаратипечатна:
12.95 лв.
6.62 EUR -
Палми за дома и за откритопечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
Гълъби - Отглеждане, породи, болестипечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Магията на цветятапечатна:
39.00 лв.
19.94 EUR -
Да се запознаем с... Домашните животни CD с гласовете на домашните животни + много интересни факти за тяхпечатна:
25.00 лв.
12.78 EUR -
Палмипечатна:
14.95 лв.
7.64 EUR -
Книга за всеки мъжпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Обучение на кучетопечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Класически автомобили от 1945 до днеспечатна:
89.00 лв.
45.50 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.