Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Малка енциклопедия на интелектуалните развлеченияпечатна: 15.00 лв. -
Комплект: Стайни растения + Цветен разкошпечатна: 74.70 лв. -
Как да си направим водкапечатна: 6.00 лв. -
Голдън Ретривърпечатна: 15.00 лв. -
Разпознаване и събиране на гъбипечатна: 10.00 лв. -
Обичам неоновите цветове. Анти-стрес книга за оцветяване: неонови картинипечатна: 6.00 лв. -
Изкуството да опаковаш подаръципечатна: 8.00 лв. -
Терариумни животнипечатна: 6.20 лв. -
Диворастящи гъби в Българияпечатна: 15.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.