Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Календар - бележник 2010: За Неяпечатна: 4.00 лв. -
Експерт по градинските цветяпечатна: 26.95 лв. -
Всичко, което трябва да знае един мъжпечатна: 14.95 лв. -
Земноводни и влечуги в нашия домпечатна: 5.00 лв. -
Джобен експерт по градинските цветяпечатна: 9.95 лв. -
Калейдоскопичен календар бележник за жената 2010печатна: 5.00 лв. -
Малка енциклопедия за котки и котенцапечатна: 9.99 лв. -
Балконски цветяпечатна: 4.99 лв. -
Правительницы. Украшения и талисманы/ The Women Rulers. Jewellery and Talismansпечатна: 40.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.