Обработка на отстреляния дивеч
Тази книга дава насоки и предлага необходимите мерки за придобиване на качествено и вкусно месо от космат и пернат дивеч. Във въведението се разясняват законови положения, които са важни за ловеца, за търговията с дивеч и за закрила на потребителите.
Достъпните текстове и многобройни серии от цветни снимки представят процеса на правилното съхранение на косматия и пернат дивеч. Примери с цветни илюстрации помагат на читателя да разпознава най-често срещаните болести при дивеча. Също така цветни серии показват утвърдени техники както за обработка на дивечовото месо, така и на всички трофеи от копитен дивеч и кожи на хищници.
Kниги от същия жанр
-
Великолепна градинапечатна:
58.80 лв.
30.06 EUR -
Орхидеи за домапечатна:
12.00 лв.
6.13 EUR -
Гълъби - Отглеждане, породи, болестипечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Разпознаване и събиране на гъбипечатна:
10.00 лв.
5.11 EUR -
Minecraft: Наръчник за работа с червен камъкпечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
Удивителните птици на Българияпечатна:
5.99 лв.
3.06 EUR -
Всичко, което трябва да знае една женапечатна:
14.95 лв.
7.64 EUR -
Гъбите в България - къде, кога и как да берем гъбипечатна:
4.80 лв.
2.45 EUR -
Експерт по аранжиране на цветяпечатна:
23.95 лв.
12.24 EUR
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.