Научни изследвания и публикуването им. Методи и стил

Научни изследвания и публикуването им. Методи и стил

(4.26 от 19 гласа)Проф. Катрова инициира и участва в разработването и въвеждането на програмите по дисциплините „Социална медицина и медицинска етика“ и „Обществено дентално здраве“.

За изключителни постижения в научната и преподавателската дейност е удостоена с наградата на МУ София –„Signum Laudis” на плакет за 2012 и на Европейската асоциация по дентално образование за 2011 г. Биографията и е включена в „Светила на българската медицина” през 2010 г. Тя е действителен член на IADR и почетен член на Alfa-omega и AAWD.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-книга? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация за избраната книга

Информация за избраната книга
Информация за книгата:

Година: 2017
ISBN: 9789549036305

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: