Моята кавказка тъща

Моята кавказка тъща

(4.07 от 14 гласа)Владимир Каминер разсмива читателите си и в най-новата си книга. Въпреки че живее в Берлин от години, той си остава руснак не само по произход! Неговото славянско чувство за хумор е добре познато на българските читатели...

Сладки като мед дини, пчелни кошери, пияни от тежките гроздове на лозята, чанти Прада на дъмпингови цени…

В далечно кавказко селце живее тъщата на Каминер със своето задружно семейство. Там в дните има радост, приключения и необичайни срещи.

За жителите на това магично място, разказва така увлекателно писателят, че те веднага ни стават много близки… чичо Джо, готвачът от Столовата, художникът Глеб Михайлович, пчеларят Юрий… Всички тези колоритни образи, които създават неподражаемата атмосфера на село Бородиновка, всъщност са прокудени от родното място заради войната в Чечения.

Безгрижният селски живот е нарушен от появата на немската телевизия, която идва, за да снима документален филм. Всичко се преобръща с главата надолу.

Авторът винаги е печелил сърцата с дарбата да пише леко и забавно, но тази книга има своята сериозна цел – да разкаже за живота на обикновените люде и как войната се отразява върху битието им…
Вниманието на обществеността беше приковано от войната и армията, а за народа забравиха, твърди той.Печатна книга

11.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Ентусиаст
Година: 2011
Страници: 158
ISBN: 9789548657969
Баркод: 9789548657969
Тегло: 0.19 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: