Мозъкът на Буда

Мозъкът на Буда

(4.10 от 20 гласа)„Тази книга дава значителен принос в съвременния динамичен диалог между неврологията, психологията и будистките методи за обучение на ума. Опирайки се на научните методи и на мъдростта, развита чрез собствената им практика като медитиращи, авторите ни разкриват възможностите за дълбоко преобразуване на нашия ум и нашия живот.”

Кристина Фелдман, автор на „Състрадание и будистки път към непринуденост”

„Тази книга ни дава възможност да разберем защо и как работи операционната система на човека, за да можем да действаме по-ефективно, което ще ни позволи да живеем по-пълноценно, да се отнасяме със съчувствие, доброта и загриженост към себе си и другите хора.

Рик Хенсън притежава умението да формулира ясно основните причини за страдание, да предложи подходящите пътища за промяна на тези причини, което да доведе до трайна промяна на всички нива на нашия ум, на нашето тяло и на нашите междуличностни взаимоотношения. Неговият информативен, спокоен и лесен за възприемане стил на писане ме кара да се връщам към тази книга отново и отново и всеки път да навлизам все по-дълбоко в сложно устроения човешки организъм.

Сега аз препоръчвам „Мозъкът на Буда” на всички мои студенти и учители, които са в процес на обучение.Печатна книга

15.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Инициали
Година: 2014
Страници: 316
ISBN: 9786197093025
Баркод: 9786197093025
Тегло: 0.37 кг.
Размер: 14.50x21.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: