Моето дете яде само боклуци + подарък кутия за храна

Моето дете яде само боклуци + подарък кутия за храна

(3.83 от 18 гласа)Печатна книга

12.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Как да изградим в детето вкус и навици за здравословно хранене. Трудна задача, нали. Особено в ерата на фаст фууд. На 1 юни 2013г. на щанда си на Пролетния базар на книгата в НДК „ТАРА Пъблишинг” ще представи новата си книга, посветена на темата за здравословното хранене на децата в ерата на фаст фууд – „Моето дете яде само боклуци” или как да изградим у детето вкус и навици за здравословно хранене.

Отношението към храната е основното притеснение на родителите, тема на 4 от 10 посещения при педиатъра. Как да попречим на децата да се хранят само с бонбони, торти, сладкиши, кифли, чипс, шоколад, снакс, соленки, бисквитки, пуканки и дъвки? Това, което американците наричат junk food, храна боклук. Как да се противопоставим на рекламните съобщения на телевизиите? И как да убедим децата да сядат на масата за храна, да ги откъснем от екрана, пред който дъвчат всичко, което им попадне? Как да им създадем хармонична връзка с храната?

Практични и изпълними съвети по тази изключително важна тема дават в книгата си италианските автори Несия Ланиадо и Джанфилипо Пиетра. Българските родители ги познават с книгата им „Да живеят бабите”, а Несия Ланиадо също и с „Когато мама и татко работят много” и „От пелените до влюбването”, издадени в италианската поредица на ТАРА Пъблишинг. Журналист и психолог, Несия Ланиадо е и експерт по история на гастрономията. Джанфилипо Пиетра, журналист и математик, е дългогодишен управител на Център за естествено хранене „Il Papavero”.

Българското издание на книгата улеснява още повече практическото приложение на съветите на двамата автори, благодарение на подаръка към всяка книга, предоставен от Таперуер България – детска кутия за сандвич или плодове. В приложението на книгата родителите ще открият и здравословни рецепти за деца, предложени от Таперуер , с чието съдействие книгата се появява на българския книжен пазар. Освен в книжната мрежа, от юни книгата ще бъде и в магазини за здравословно хранене, детски центрове, йога центрове, училища за родители и др.
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Тара
Година: 2013
Страници: 144
ISBN: 9789549723151
Баркод: 9789549723151
Размер: 14.50x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: