Мисли за женската душа или очерци по житейска психология

Мисли за женската душа или очерци по житейска психология

(3.94 от 16 гласа)Дмитрий Александрович Авдеев е известен московски психиатър, психотерапевт, медицински психолог, кандидат на медицинските науки, член на Съюза на писателите в Русия.

Автор е на много книги, сред които: "Когато душата боледува", „Православният възглед за душевните болести", „Греховните недъзи. Психология на страстта", „Размисли на православния лекар", „Очерци по православна психотерапия", „Православният възглед за унинието и депресията" и други. Яна (Иоанна) Анатолиевна Беседина е православен журналист, главен редактор на интернет изданието „В помощ на страдащата душа" член на Съюза на журналистите в Русия. Книгата „Мисли за женската душа, или очерци по житейска психология" е насочена основно към жените, които се намират на пътя на вярата, кактсЬи към въцърковените християни.

В писма и интервюта авторите на книгата разсъждават за предназначението на жената, за придобилата популярност„криза на средната възраст" за кариерата, проблемите на модерното семейство, респективно самотата в брака, съпружеските отношения, възпитанието на децата и много други проблеми, вълнуващиПечатна книга

10.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Омофор
Година: 2013
Страници: 180
ISBN: 9789542972211
Баркод: 9789542972211
Тегло: 0.16 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: