Макрофотография

Макрофотография

(4.00 от 3 гласа)Нашите очи се фокусират най-лесно надалеч, а когато все пак се вгледаме в нещо по-близко, то обикновено е книга или списание, а не някакъв малък предмет. Макрофотографията дава уникалната възможност да превърнете делничното в нещо вълнуващо, както и да разкриете незабележими детайли за документални или аналитични цели. Снабдени с подходящата техника, вие и вашият фотоапарат можете да видите неща, които са недостъпни и очите.

Тази книга разглежда предизвикателствата на макрофотографията в цифровата ера в три отделни глави. Първата въвежда характерни за тази област понятия е описва с помощта на ясни илюстрации специализираните обективи и апаратура, необходими за различните нива на увеличение. Ще научите как се правят снимки през микроскоп. Втората глава се спира конкретно върху изкуството на предметната фотография. То предполага не само умение да подредите обектите, но и да ги осветите с максимално добър ефект.

В третата глава ще разберете как да използвате фотоапарата, за да запечатвате природата в детайлен крупен план независимо дали става дума за паяжина в естествената й среда или за цветя в студийна обстановка. Освен че обхваща голямо разнообразие от обекти, главата съдържа и указания как да изградите постановки, които да удържат обекта в кадъра.Печатна книга

27.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: A&T Publishing
Година: 2005
Страници: 160
ISBN: 9789549436068
Баркод: 9789549436068
Тегло: 0.56 кг.
Размер: 21.00x23.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: