Магнитен пъзел - Nanodots gold 64

Магнитен пъзел - Nanodots gold 64

(4.50 от 2 гласа)
 Nanodots е конструктор от магнитни сфери с диаметър от 5 mm. Те са произведени от неодим-желязо-борова сплав. Те са създадени, за да може да се пресъздават атомни модели в човешки мащаб, но реално моделите, които може да направите от тях са безбройни.

Сферичките са произведени от неодимова сплав, от която се правят най-силните постоянни магнити в света. Със силата си на привличане могат да вдигнат тежест 1000 пъти по-тежка от собственото си тегло, а магнитното им поле няма да се промени в следващите 20000 години.

Сферичките са прецизно фрезовани до диаметър 5 mm, за да бъдат изобретенията Ви наистина точни. Магнитите Нанодот са проектирани с идеално съотношение на магнитните сили спрямо размера, така че да позволяват образуването на сложни пространствени и геометрични форми. Стабилността на формата зависи от четири основни фактора: симетрия, плътност, размер и шарка. Симетричните фигури са по стабилни от несиметричните. Плътността на формата се отнася до броя на магнитите на единица площ. Форма с по-висока плътност води до по-голяма стабилност, когато шарката е в съответсвие. Общото правило е, че колкото е по-голяма е формата, толкова тя е по-стабилна.

Шарката или схемата на формата може да бъде случайна или фрактал(т.е. повтарящи се основни форми), като фракталните модели обикновено са по-стабилни. Повърхността е обработена така, че да издържи на многократни удари и корозия. Покритието е антибактериално и може да се мие. Магнитните топчета се произвеждат от метали, всеки от които има собствени уникални свойства.

 Цена:

34.99 лв.
Наличност: не

Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Колектив
Категория: Игри , Пъзели
Година: 2014
Баркод: 830491000032

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: