Лунен календар 2012

Лунен календар 2012

(4.00 от 8 гласа)Луната влияе на много аспекти от живота на Земята - приливите и отливите на моретата, реките и океаните и др. Твърди се, че в миналото, когато хормоните и стреса не са влияели до такава степен на биоритъма на жените, Луната е определяла месечния им цикъл – той се е появявал при пълнолуние.
Намаляването и увеличаването на Луната е пряко свързано с промените в количеството на дървесния сок.

Земният сателит влияе и на електромагнитното поле на Земята. И тъй като мозъчната дейност се обуславя от електрически импулси, промените в естественото електромагнитно поле са причина за пристъпите на мигрена, напрегнатостта, безсънието и много други.
Последните изследвания в САЩ недвусмислено показват, че при пълнолуние нервността, агресията, консумацията на алкохол, желанието да изневерим на партньора си, криминалните престъпления и самоубийствата нарастват значително. Увеличават се също раждаемостта и оплакванията от пристъпи на болести като астма и подагра. Заради честите усложнения при извършване на хирургически операции по време на пълнолуние, в много американски и европейски болници през този период не се извършват сложни интервенции. Същото, дори в по-голяма степен, важи и при новолуние.
Църковният календар също е съобразен с движението на Луната.

Подредбата на Слънцето, Луната, планетите и зодиакалните знаци едни спрямо оказва пряко влияние върху ежедневието ни.
Всяка фаза оказва специфично въздействие върху живота на Земята. Разбирането на влиянието на Луната може да ни помогне да постигнем по-добри резултати в домакинството и градината, както и да сме успешни в личен и професионален план.Печатна книга

4.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Труд
Страници: 384
ISBN: 9789543981649
Баркод: 9789543981649
Тегло: 0.27 кг.
Размер: 11.50x16.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: