Лечение без лекарства

Лечение без лекарства

Автор: Юрий Хван
(3.86 от 21 гласа)Юрий Хван не е мистичен философ. Той е практик, основател на школата по Сам Чон До в Петербург. През нея са преминали над 1 милион души, осъзнали на живо чудодейната сила на хилядолетните източни традиции в лечението без лекарства.Юрий Хван, един от най-известните лечители в Русия, повдига завесата на забравата над мистичните тайни на Изтока. И доказва, че хармонията между физическото и духовното здраве не е художествен мит, ако познавате системата от упражнения, наречена Сам Чон До, или Пътя на хилядата упорити.

Днес някои наричат тези методи енергоинформационна медицина, други ги определят като медицина на бъдещето, но се оказва, че те са практикувани още в зората на човешката цивилизация. Изглежда спиралата на познанието понякога наистина е парадоксална. Как иначе да си обясним факта, че възгледите на древните за човека, енергията и Вселената се припокриват със съвременните авангардни научни открития?Печатна книга

11.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Юрий Хван
Издател: НСМ Медиа
Година: 2006
Страници: 328
Тегло: 0.28 кг.
Размер: 14.50x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: