Къща от карти

Къща от карти

Автор: Майкъл Добс
(3.80 от 10 гласа)Печатна книга

16.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.

Базиран на личния опит на автора Майкъл Добс - съветник на Маргарет Тачър, Джон Мейджър и Дейвид Камерън - политическият трилър „Къща от карти" разказва една тъмна история за алчност, корупция и неутолима политическа амбиция. Тук държавата няма абсолютно никакво значение - за сметка на това в коридорите на властта управляват интригите и страстите.

Когато франсисЪркарт решава да се бори за поста на премиер, той не се спира пред нищо. Въоръжен с огромното количество вътрешна информация и политическите тайни, до които е имал достъп като отговорник по партийната дисциплина - Ъркарт Камшика започва тиха и смъртоносна кампания - да елиминира всички свои съперници, използвайки всички възможни средства, включително убийството.

Мати Сторин е амбициозна и готова на всичко млада репортерка, която има таланта да разкрива реалните истории, скрити зад видимото. Когато се натъква на скандална мрежа от интриги и финансова корупция в най-високите нива на властта, тя се заклева да разкрие истината. За да го направи обаче, тя трябва да се изправи срещу най-властния мъж в държавата, да се пребори със собствените си демони и да рискува всичко, дори живота си.

Майкъл Добс, познат също като лорд Добс от Уайли, член на британската Камара на лордовете, е някогашен съветник на Маргарет Тачър, Джон Мейджър и Дейвид Камерън. Бестселърът „Къща от карти" е разказан с авторитета на политическата фигура, която познава системата отвътре. Романът е послужил за основа, върху която е заснет изключително успешният сериал, продуциран от Кевин Спейси и Дейвид финчър.

„Кървава u брутална история, жива и цинична... Велик триумф." The Independent „Книгата на Добс е възхитително удоволствие за всеки англофил - или за всеки фен на новия сериал Къща от карти." AARP.org
„Вдъхновяващият трилър, който разтърси Уестминстър... Това е автор на политически трилъри, изключително добре запознат с механизмите на властта. Daily ExpressKниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Майкъл Добс
Година: 2014
Страници: 384
ISBN: 9789542815594
Баркод: 9789542815594
Тегло: 0.32 кг.
Размер: 14.00x21.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: