Кулинарна енциклопедия
Защо ако добавим плодове в сладкиш, те потъват? Как да предотвратим залепването на ориза по дъното на тенджерата? Как да почистим старателно глава карфиол?
Kниги от същия жанр
-
Парти рецептипечатна:
2.00 лв.
1.02 EUR -
Рецептурник - 3 частпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR -
Готварска книга за мъжепечатна:
4.50 лв.
2.30 EUR -
Кексове и тортипечатна:
1.99 лв.
1.01 EUR -
Вечните рецепти от българската и световната кухняпечатна:
5.00 лв.
2.55 EUR -
Ястия със свинско месопечатна:
6.00 лв.
3.06 EUR -
Класиката на ловната кухняпечатна:
9.50 лв.
4.85 EUR -
Готварските техники и умения - книга 3печатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Вок Фондю - 150 кулинарни рецептипечатна:
2.50 лв.
1.27 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Рийдърс Дайджест
Страници: 352
ISBN: 9789549935523
Баркод: 9789549935523
Тегло: 1.50 кг.
Размер: 21.50x28.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.