Крале и владетели на Катан

Крале и владетели на Катан

(3.94 от 18 гласа)
 Цена:

39.00 лв.
Наличност: не

Добре дошли в света на Катан!
Първите заселници от острова на Катан живеели благополучно и в мир. Изобилието на ресурси и трудолюбието на мнозина довело до напредък и излишъци. Постепенно започнала борба за надмощие и власт. Малцина заселници неусетно се превърнали във владетели! Избухнала открита борба за надмощие. Дошло време, сред владетелите да победи един! Катан имал нужда от свой крал!

Във въвеждащатата игра ще опознаете своето владение. Ще усвоите елементарни тактики и стратегии, ще се научите да добивате и боравите с ресурсите от вашето владение. Катан има своите правила! Научете какви са те и управлявайте вашето владение умело! Уменията придобити във въвеждащата игра ще ви дадат знанията на млад владетел.

Следва тематичната игра „Златен век”. В нея ще се научите да боравите правилно с вашето злато. Карти „ Монетен двор”, „Мост с такса” или „Скривалище за злато” играят важна роля за умелото планиране на златните ресурси. Правилната употреба на „ Търговски кораби” или „Бойни кораби” ще ви донесе преимущества.

Тъжно но уви, който търси злато намира и власт, нали? До картата „Скривалище за злато” се появява картата „Предателство”. Картата „Подпалвач” създава нова карта „Пожарна”. Със „Скрит стрелец „ или „ Семейна вражда” в тематичната игра „Предателство и размирици” добивате умения за открито нападение над вашия противник. Понасяте и загуби, събирате мъдрост на владетел.

Във времената на „Открития” ще преоткриете вашето владение. След натрупания опит от предишните тематични игри, сега ще имате възможност да бъдете истински, достоен владетел от Катан. Оптимизирани приходи и уравновесено управление ще ви донесат уважавано място в „Дуела на владетели”.

Веднъж усвоили мъдростта на опитен владетел, ви предстои играта „Дуел на владетели”!
Един владетел ще победи! Един владетел е достоен за крал на Катан! Според мен, това си Ти!

Злато, тухла, жито и дърво, за мен те всичко са едно! С ресурсите подбрани никнат нови местности и сгради. Търговски кораби, леярна, тухларна, мелници, търговия или сиромашия, зависи само от теб самия! Манастир, голям търговски кораб или университет, ще се реши от селския съвет. Селище или град, ще определиш с решителен похват. Личности, предателство с обир, бунт за преселение и чума, ще сринат твоя град на дума. С аптека, лекар, бойни кораби или късмет, ще си върнеш благополучието със завет. Че всеки, който за владение мечтае, то отговорност тежка е, да знае!Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Баркод: 4002051694715

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: