Кой кой е в световната литература

Кой кой е в световната литература

Автор: Колектив
(3.94 от 16 гласа)Първият по рода си справочник за световната литература с такъв обхват, който излиза на български език и запълва една голяма празнина. Представя над 1000 писатели от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка, Австралия - от древните гръцки и римски поети и драматурзи през класиците до съвременните носители на Нобелова награда, на "Букър", "Пулицър" или просто автори на бестселъри.

Всеки очерк за отделен писател съдържа кратки сведения за живота (основните фактори, които са го оформили като творческа индивидуалност) и творчеството му (анотации за неговите най-значителни произведения), както и библиографска справка за тях по реда на издаването им.

Така читателят може да придобие по-широка, реалистична и ясна представа както за златния фонд на световната литература, така и за редица по-малко известни имена в световен мащаб, но с голямо регионално значение или успех сред читателите в един или друг период. Информационната ценност на изданието се допълва и от хронологичния показалец на писателите, който очертава развитието на световната литература в нейната 3000-годишна история.Печатна книга

30.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 1.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 2.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Колектив
Издател: Изток Запад
Година: 2004
Страници: 1120
ISBN: 9543210535
Баркод: 9543210535
Тегло: 1.35 кг.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: