Кинезиология - природната мъдрост на тялото

Кинезиология - природната мъдрост на тялото

(4.00 от 21 гласа)Кинезиологията е методика, която позволява да се решат всички проблеми, при това не поотделно, а заедно. Интересното тук е, че не трябва да се изпълняват някакви изморителни упражнения или да се медитира с часове. Кинезиологията просто връща на човек възможността да направи избор там, където дори не си е и помислял, че той може да съществува...

Човешкото тяло е единен организъм, надарен с вековната мъдрост на Природата. Научете се да разговаряте със своето тяло, слушайте съветите му и живейте в хармония с него. На това може да ви научи кинезиологията.
Използвайки мъдростта на тялото, може да решите проблемите на физическото си здраве и напълно да промените живота си към по-добро, да се почувствате преродени.

Ще постигнете успехи в личния си живот, ще се спасите от страховете си, от неувереността си, кариерата ви ще се издигне към върховете и ще натрупате благосъстояние.
Позитивната енергия, създадена от вас по време на заниманията с кинезиология, ще привлече в живота ви нови шансове и перспективи и ще ви даде сили и по-ясно разбиране на живота ви, което ще помогне за реализацията на плановете ви. Всеки се сблъсква в живота си с много проблеми. Някой не се справя с личния си живот, на друг му липсват пари, трети страда от болестиПечатна книга

9.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.


Kниги от същия жанр

Kниги от същия жанр
Информация

Информация
Информация за книгата:

Издател: Паритет
Година: 2010
Страници: 204
ISBN: 9789549886108
Баркод: 9789549886108
Тегло: 0.16 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: