Келти - По пътя на руните. Keltis

Келти - По пътя на руните. Keltis

(4.19 от 16 гласа)
 Цена:

55.00 лв.
Наличност: не

Цел на играта
Целта на играта е играчите да стигнат възможно най-далече със своите фигури по петте пътеки със символи. Колкото по-напред е една фигура, толкова повече точки получава за нея играчът в края на играта. Фигурите се придвижват по пътеките с помощта на Руни-карти. Сред талисманите в играта има 9 скъпоценни камъка, които Ви носят или отнемат точки. На края печели този играч, който е събрал най-много точки.

Съдържание на кутията:
- 110 Руни-карти (числата от 0 до 10: по два пъти за всеки от 5-те цвята)
- 1 игрално поле
- 20 фигури за игра в 4 цвята
- 4 големи детелини
- 4 пула (за отчитане на точките)
- 25 талисмана

Край на играта
Играта приключва когато:
1. Пет фигури на играчи (независимо от цвета) влязат във Втория Келт-ски пръстен. С влизането на петата фигура, независимо на кой играч във Втория Келтски пръстен, играта приключва. Ако с последния си ход фигура на играч стъпи върху Талисман, то преимуществото му не се зачита. Под последен ход се разбира ходът, в който влиза пета фигура във Втория Келтски пръстен.
2. Ако няма 5 фигури на играчи във Втория Келтски пръстен и началния куп от Руни-карти свърши, то игара се смята за приключила.

Точкуване
В края на играта всеки играч получава точки за своите фигури, съответни на символите, до които са достигнали. Точките, достигнати от голямата фигура на всеки играч, се удвояват независимо дали са положителни или отрицателни. Фигурите върху големия камък (начало) носят 0 точки. Спечелените от играчите точки се отбелязват върху скалата за точкуване посредством пуловете. При спечелени повече от 50 х точки броенето продължава, като пула на играча мине отново през началото на скалата за точкуване. Първите три символа на всяка пътека от Първия Келтски кръг носят минус точки.
Към крайния сбор от точки се прибавят или изваждат точките за събраните скъпоценни камъни (виж скалата в долния десен ъгъл на играл поле).
При равен брой точки има повече победители.Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Категория: Игри , Семейни игри
Година: 2011
Баркод: 4002051690359

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: