Качествена домашна ракия
Смятаме се за майстори на домашната ракия, но знаем ли всички тънкости?
Знаем ли, че дори от моркови, картофи, пшеница и ечемик можем да направим качествена ракия?
Знаем ли
- как да подготвим материала за ферментация така, че да не го похабим
- кога и как да отстраним първака и да го използваме ли в преварката
- а патоките
- какви подобрители, бистрители и ароматизатори да използваме, за да стане нашата ракия превъзходна.
На тези и на още много други въпроси ще намерите отговор в поредната книга на проф. Д. Цаков. В нея той разкрива тайни, научени от практиката и неписани до сега в големите книги. Споделя своя опит и многогодишни наблюдения и ни съветва как да подобрим качеството на вече произведена, но незадоволяваща изискванията ни ракия.
Kниги от същия жанр
-
Бронсънпечатна: 9.00 лв. -
Изгорена живапечатна: 6.50 лв. -
Каталог на българските книжни пари 2013печатна: 24.00 лв. -
Орхидеи и диамантипечатна: 9.00 лв. -
Стоян Бакърджиев - поет на преводапечатна: 10.00 лв. -
Имуществено и лично застрахованепечатна: 16.00 лв. -
Загадки за умниципечатна: 1.49 лв. -
Патън за лидерствотопечатна: 14.50 лв. -
За лъжите, тайните и премълчанотопечатна: 6.00 лв.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.